Vælg en side

T-Time T-shirt med firmalogo, model 0510

DKK 895,00DKK 6.595,00 Inkl. moms

T-Time T-shirt med firmalogo er en vildt god T-shirt til den pris. Rigtig mange kender allerede T-Time, eller 0510 som den også hedder, da den har eksisteret i mange år – og da den er så god, er der ikke rigtig ændret på den gennem årene. Så her kan du danne dig et overblik over hvad det koster at få lavet en portion T-shirts med logo.

Alle priser er inkl. oprettelse og påsætning af logo – dog tages der forbehold for at logoet kan leveres i den rigtige filtype, da der ellers kan være lidt ekstra omkostninger forbundet med oprettelsen.

OBS: Når ordren er sendt igennem, kontakter jeg dig for at aftale nærmere om farver, størrelser og logo-fremstilling.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

T-Time T-shirt med firmalogo er en vildt god T-shirt til den pris. Rigtig mange kender allerede T-Time, eller 0510 som den også hedder, da den har eksisteret i mange år – og da den er så god, er der ikke rigtig ændret på den gennem årene. Så her kan du danne dig et overblik over hvad det koster at få lavet en portion T-Time T-shirt med firmalogo.

Når du har besluttet dig for, hvor mange T-shirts du skal bruge og valgt hvilken type logo der skal på, så sender du bestillingen igennem. Herefter kontakter jeg dig vedr. farver og størrelser og ikke mindst hvordan vi kommer videre med logo-delen.

OBS: Vælg “Direkte bankoverførsel” som betaling og vent med at betale, da vi skal have logodelen på plads, før vi klarer betalingen. Jeg skal nok kontakte dig/jer når orden modtages.

Her er det vigtigt at pointere, at prisen er baseret på, at der bliver leveret en fil af logoet i vektor, da der ellers må påregnes tegnearbejde, som vil blive tillagt prisen.

Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte mig med spørgsmål: https://proff-supply.dk/kontakt/

For mere info om T-Time T-shirt model 0510: https://proff-supply.dk/vare/t-time-t-shirt-model-0510/

Yderligere information

Pakke-størrelse

, , ,

Valg af logoløsning

Brysttryk, max 100cm2, 1 farve, Brysttryk, max 100cm2, 1 farve + rygtryk, max 300cm2, 1 farve, Brysttryk, max 100cm2, 2 farver, Brysttryk, max 100cm2, 2 farver + rygtryk, max 300cm2, 2 farver, Rygtryk, max 300cm2, 1 farve, Rygtryk, max 300cm2, 2 farver

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “T-Time T-shirt med firmalogo, model 0510”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *