Vælg en side
Tilbud

Vismo EB22 Sikkerhedssko

DKK 1.773,75 DKK 1.179,00 Inkl. moms

Vismo EB22b er en sikkerhedssko designet i Airmesh textile, som gør skoen ekstrem let og åndbar. EB22b er udstyret med Boa-lukning.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tags: , ,

Beskrivelse

Vismo EB22 er en sikkerhedssko designet i Airmesh textile, som gør skoen ekstrem let og åndbar. EB22 har neopren ankelstøtte, der ofte bruges i løbesko og giver en utrolig behagelig komfort. Herudover er skoen, ligesom alle andre Vismo-modeller, udstyret med NRG55 mellemsålen.

Vismo EB22 – prøv dem!

NRG55:

Hver gang du tager et skridt, absorberer de fleste sko kraften – dette medfører træthed efter en lang arbejdsdag. NRG55 er en innovativ sål, der returnerer 55% positiv energi og du vil derfor opleve mindre træthed efter en dags arbejde. Normale EVA-såler, som man finder i de fleste løbesko, returnerer ca. 25-30% energi. 55% er derfor unikt højt og et tal der ligger på niveau med de bedste løbesko. NRG55 er specielt udviklet til Vismo og sikrer høj stabilitet, holdbarhed og retur-energi igennem hele skoens levetid.

EGENSKABER:

Overdel i Airmesh textile, NRG55 mellemsål, Neopren ankelstøtte, TPU hælstøtte, Alu-tåhætte, Blødt sømværn, Slidnæse, Antistatisk, ESD-godkendt.

https://www.vismonordic.com/sortiment/eb22

Øvrigt udvalg på webshoppen: https://proff-supply.dk/butik/fodtoej/sikkerhedssko/

Yderligere information

Skostørrelser

, , , , , , , , , , , ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Vismo EB22 Sikkerhedssko”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *