Vælg en side
Tilbud

Vismo Jobsko EB25S – UDEN SIKKERHED

DKK 1.248,75 DKK 899,00 Inkl. moms

Vismo jobsko EB25S er den spritnye ultimative jobsko. Det er ekstrem lette og super fede sneakers uden sikkerhed. De er fremstillet i en slidstærk textiloverdel, der samtidig giver en ekstrem åndbarhed. ExtraLight ydersålen gør skoen ekstrem let og skridhæmmende. Den velkendte Vismo® NRG55 mellemsål giver maksimal komfort og stødabsorbering og returnerer 55% energi tilbage til brugeren.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Vismo jobsko EB25S er den spritnye ultimative jobsko. Det er ekstrem lette og super fede sneakers uden sikkerhed. De er fremstillet i en slidstærk textiloverdel, der samtidig giver en ekstrem åndbarhed. ExtraLight ydersålen gør skoen ekstrem let og skridhæmmende. Den velkendte Vismo® NRG55 mellemsål giver maksimal komfort og stødabsorbering og returnerer 55% energi tilbage til brugeren. SKOEN ER UDEN SIKKERHED. Vismo jobsko er et must for dig der elsker en god let sporty sko.

NRG55:

Hver gang du tager et skridt, absorberer de fleste sko kraften – dette medfører træthed efter en lang arbejdsdag. NRG55 er en innovativ sål, der returnerer 55% positiv energi og du vil derfor opleve mindre træthed efter en dags arbejde. Normale EVA-såler, som man finder i de fleste løbesko, returnerer ca. 25-30% energi. 55% er derfor unikt højt og et tal der ligger på niveau med de bedste løbesko. NRG55 er specielt udviklet til Vismo og sikrer høj stabilitet, holdbarhed og retur-energi igennem hele skoens levetid.

SPECIFIKATIONER:

Overdel i ekstrem åndbar Airmesh textile

Svedtranporterende inderforing

Udtagelig PU indlægssål

NRG55 mellemsål

Neopren ankelstøtte

Extralight skridhæmmende EVA-ydersål

Antistatisk

ESD-godkendt

Oliebestandig

https://www.vismonordic.com/sortiment/soft-toe-eb25s

Øvrigt udvalg af fodtøj:

https://www.proff-supply.dk/butik/fodtoej

Yderligere information

Skostørrelser

, , , , , , , , , , , ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Vismo Jobsko EB25S – UDEN SIKKERHED”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *