Vælg en side

Om PROFF-SUPPLY

 

PROFF-SUPPLY er en mangeårig drøm om at drive selvstændig virksomhed, som er blevet realiseret. En drøm om at skabe min egen virksomhed, hvor passionen for mit fag og det at yde kunderne en helt særlig service er drivkraften.

 

Min historie

Min karriere startede hos Lumbye Trælast i Kolding, hvor jeg som isenkræmmer med speciale i værktøj og beslag, stiftede bekendtskab med arbejdstøj, sikkerhedssko og sikkerhedsudstyr.

Efter endt læretid kom jeg til Davidsen Tømmerhandel. Her videreudviklede jeg min viden indenfor hele arbejdstøjsbranchen, og havde ansvaret for både små, store og meget store kunder.

Sidenhen blev jeg ansat hos Bygma i Haderslev, hvor lysten til og modet på at have et større ansvar med tiden udviklede sig.

Det ansvar fik jeg, da Carl Ras åbnede deres butik i Kolding, og jeg som butikschef stod i spidsen for etableringen af denne.

Senest har jeg været ansat som Trælastdirektør hos Stark Kolding.

Alt sammen jobs der har bidraget til den viden, erfaring og professionalisme, som jeg fremover vil tilbyde kunderne hos PROFF-SUPPLY.

MIG SOM SÆLGER

Min motivation som sælger, er hovedsageligt at yde den mest fantastiske service overfor mine kunder. Jeg går altid meget ydmygt ind til opgaven og har til mål, at skabe et langvarigt og, for begge parter, udbytterig samarbejde.

Jeg er på ingen måde “pistolsælger”, men en stille og rolig type, du som kunde altid kan stole på. Når én af mine værdier er “tillid”, så er det fordi at du som kunde til enhver tid skal kunne stole på, at jeg har ageret ordentligt og respektfuldt overfor din virksomhed. Med andre ord, så får man en leverandør/samarbejdspartner, der sætter en ære i, at være professionel og ydmyg overfor dine behov som kunde.

Jeg stræber ikke efter at være den billigste – jeg ved at man ikke kan drive en god og sund forretning på den baggrund. Derfor ønsker jeg også kunder, der har forståelse for dette og ved, at et godt samarbejde og en leverandør der vil gå et ekstra skridt for dig, kan være meget mere værdiskabende.

VISION & VÆRDIER

PROFF-SUPPLY skal være den foretrukne samarbejdspartner for alle, der vægter service og tillid højt.

SERVICE

TILLID

SAMARBEJDE

KVALITET

Hvad jeg tilbyder

Arbejdstøj

Jeg tilbyder løsninger indenfor arbejds- og profiltøj tilpasset den enkelte kunde. 

Sikkerhedssko

Tilbyder og rådgiver om et bredt udvalg af sikkerhedsfodtøj – jeg ønsker altid at sælge den helt rette sko til kunden.

Værnemidler

Tilbyder bred viden indenfor personlige værnemidler som fx. handsker, hoved-, øjen-, åndedræts- og høreværn samt meget andet sikkerhedsudstyr. 

Værktøj og beslag

Mangler du råd og vejledning omkring værktøj og beslag, så står jeg også klar til at hjælpe med dette. Jeg går gerne et ekstra skridt for at hjælpe med dine udfordringer.

Merchandise

Skal din virksomhed, forening eller andet, bruge merchandise eller fx. sportstøj, så er jeg også meget gerne behjælpelig med dette.

Personlig service

Jeg står altid klar til at besøge dig og din virksomhed, så vi sammen kan finde frem til de rigtige løsninger – så tøv ikke med at kontakte mig.

Åbningstider

Du er altid velkommen til at ringe!

Kent Winther: 42505201

Lad mig høre fra dig

Hold dig ikke tilbage

Kontaktformular