Vælg en side

Tilbehør

 

Undertøj af den bedste kvalitet, der kan være med til at holde dig tør og varm. Herudover finder du andre tilbehørsprodukter til dit arbejdstøj, som fx knæpuder og bælter.

Husk at jeg også tilbyder hjælp til at få logo på tøjet – det kan både være i form af påtrykning eller broderi. Kontakt mig for mere info om mulighederne.

 

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Undertøj

Undertøj kan være noget af det vigtigste arbejdstøj overhovedet. Godt undertøj er med til at holde dig både tør og varm på kolde dage, hvor dårlig påklædning hurtigt medfører sygedage. Skulle du dog have ønsker til modeller du ikke finder her, så er du meget velkommen til at kontakte mig med forespørgslen.

 

Logo på tøjet

Nogle tror at det er en omstændig og dyr proces at få lavet logoer til sit tøj. Men det behøves det slet ikke være. Jeg står klar til at hjælpe med hele processen og med rådgivning om placering af logo, transferkvalitet m.m. Det eneste jeg faktisk har behov for at vi kan komme i gang, er enten en fil med logoet eller dit ønske til en tekst og det er du meget velkommen til at sende på min mail. Herefter modtager du en korrektur og en pris på hvad det vil koste – alt sammen inden for få dage.

Find den rigtige størrelse

Det kan være svært at finde frem til den rigtige størrelse, så herunder finder du links til størrelsesguides fra de forskellige brands.

https://snickersworkwear.dk/page/product_guide_measuring_for_a_good_fit

https://www.blaklader.dk/da/produktguide/storrelsesguide

https://www.engel.eu/da/guides/storrelsesguide

Åbningstider

Du er altid velkommen til ringe!

Kent Winther: 42505201

Lad mig høre fra dig

Hold dig ikke tilbage

Kontaktformular