Vælg en side

Arbejdshandsker

Arbejdshandsker findes i voldsomt mange modeller og mærker. Hos PROFF-SUPPLY går jeg ikke på kompromis. Derfor forhandler jeg kun mærker fra leverandører, der arbejder professionelt og seriøst med produktionen af handsker. Det betyder at de er gennemtestet, overholder alle gældende regler og miljøkrav.

Herudover over kommer alle handskerne fra danske producenter eller importører, hvilket også sikrer at der altid er mulighed for at få optimal rådgivning om handskerne.

Jeg gør alt for at have nogle af de skarpeste priser i markedet, så du som forbruger ikke betaler overpriser.

 

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Pas på dine hænder!

Handsker kan være gavnlige for flere ting, men de kan omvendt også være med til skade, hvis du ikke vælger de rigtige. Den rigtige handske er med til at give et godt, solidt greb og derved medvirke til at mindske risikoen for sene- og muskelskader.

Det er derfor altafgørende at vælge en handske der passer til det arbejde der skal udføres.

Håndsved er en mild form for syre, der kan opløse overskydende kemikalier fra produktionen. Det er derfor meget vigtigt at vælge handsker, der er produceret under forsvarlige og kontrollerede forhold.

Desværre er mange handsker på markedet produceret i Østen under forhold, hvor der kigges mere på prisen end på at undgå kemikalier – vær derfor opmærksom.

Pris og kvalitet

Én ting jeg har erfaret gennem årene, så er det at pris og kvalitet hænger sammen, også når det kommer til handsker. Der kan være voldsom stor prisforskel på to par handsker, der umiddelbart ligner hinanden rigtig meget. Der er bare en grund til den prisforskel. Det vil typisk være oprindelsen, altså under hvilke forhold er de produceret, hvordan er slidstyrken og holdbarheden og åndbarheden.

Du er altid velkommen til at kontakte mig med spørgsmål om de forskellige handsker eller for at få hjælp til at finde frem til den rigtige handske til dit behov.

Åbningstider

Du er altid velkommen til ringe!

Kent Winther: 42505201

Lad mig høre fra dig

Hold dig ikke tilbage

Kontaktformular