Vælg en side

Snickers Workwear

Snickers Workwear er teknisk og innovativt tøj af høj kvalitet, som er udviklet til professionelle håndværkere – både mandlige og kvindelige. Kollektionerne AllroundWork, FlexiWork, LiteWork og RuffWork tilbyder behageligt og slidstærkt arbejdstøj, som passer til alle behov, og som er optimeret til forskellige arbejdssituationer.

 

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Snickers, Solid Gear og Toeguard

Snickers Workwear er solidt, gennemtænkt arbejdstøj. Herudover leverer de også brands indenfor sikkerhedssko, nemlig Solid Gear og Toeguard.

Når du henvender dig, så får du en service og en rådgivning jeg kan stå inden for. Jeg brænder for at hjælpe dig på vej med lige præcis det tøj, der vil gøre din arbejdsdag endnu bedre.

Jeg bestræber mig på, at shoppen har de sidste nye produkter – samt de produkter der er mest efterspurgt. Hvis du ikke kan finde det du søger, så kontakt mig meget gerne og jeg skal hjælpe med at skaffe det hjem.

Logo på tøjet

Nogle tror at det er en omstændig og dyr proces at få lavet logoer til sit tøj. Men det behøves det slet ikke være. Jeg står klar til at hjælpe med hele processen og med rådgivning om placering af logo, transferkvalitet m.m. Det eneste jeg faktisk har behov for at vi kan komme i gang, er enten en fil med logoet eller dit ønske til en tekst og det er du meget velkommen til at sende på min mail. Herefter modtager du en korrektur og en pris på hvad det vil koste – alt sammen inden for få dage.

Åbningstider

Du er altid velkommen til ringe!

Kent Winther: 42505201

Lad mig høre fra dig

Hold dig ikke tilbage

Kontaktformular