Vælg en side

Profiltøj

 

Hos PROFF-SUPPLY forhandles der super lækkert profiltøj af rigtig god kvalitet. Der kan leveres mange forskellige modeller indenfor skjorter, poloer, strik, t-shirts, sweatshirt, jakker og meget mere fra mærker som Tee Jays og ID Identity.

 

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Profiltøj

Profiltøj kan være med til at definere din virksomhed for omverdenen. Jeg vil rigtig gerne være med til at hjælpe alle typer virksomheder med lækre løsninger indenfor profiltøj. Det kan være skjorter, poloer, strik, overtøj og meget andet. Udvalget er naturligvis meget større end det der ses her på shoppen, så kontakt mig gerne for at høre mere om mulighederne. Jeg kommer også meget gerne på besøg hos din virksomhed.

Logo på tøjet

Nogle tror at det er en omstændig og dyr proces at få lavet logoer til sit tøj. Men det behøves det slet ikke være. Jeg står klar til at hjælpe med hele processen og med rådgivning om placering af logo, transferkvalitet m.m. Det eneste jeg faktisk har behov for at vi kan komme i gang, er enten en fil med logoet eller dit ønske til en tekst og det er du meget velkommen til at sende på min mail. Herefter modtager du en korrektur og en pris på hvad det vil koste – alt sammen inden for få dage.

Åbningstider

Du er altid velkommen til ringe!

Kent Winther: 42505201

Lad mig høre fra dig

Hold dig ikke tilbage

Kontaktformular