Vælg en side

Overtøj

 

Udvalget af overtøj er stort og jeg er altid klar til at hjælpe med at finde frem til den rigtige model til dit behov.

Husk at jeg også tilbyder hjælp til at få logo på tøjet – det kan både være i form af påtrykning eller broderi. Kontakt mig for mere info om mulighederne.

 

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Overtøj

Der er stor forskel på, hvilken type overtøj der er bedst til de forskellige brancher. Nogle har behov for at kunne holde sig tør, andre skal kunne bevæge sig frit og der findes mange andre krav, som er vigtige at tage hensyn til, når der vælges ny jakke. Jeg er til enhver tid klar til at hjælpe dig med at finde frem til det du har mest behov for i din arbejdssituation.

Skulle du have ønsker til modeller du ikke finder her, så er du meget velkommen til at kontakte mig med forespørgslen.

 

Logo på tøjet

Nogle tror at det er en omstændig og dyr proces at få lavet logoer til sit tøj. Men det behøves det slet ikke være. Jeg står klar til at hjælpe med hele processen og med rådgivning om placering af logo, transferkvalitet m.m. Det eneste jeg faktisk har behov for at vi kan komme i gang, er enten en fil med logoet eller dit ønske til en tekst og det er du meget velkommen til at sende på min mail. Herefter modtager du en korrektur og en pris på hvad det vil koste – alt sammen inden for få dage.

Find den rigtige størrelse

Det kan være svært at finde frem til den rigtige størrelse, så herunder finder du links til størrelsesguides fra de forskellige brands.

https://snickersworkwear.dk/page/product_guide_measuring_for_a_good_fit

https://www.blaklader.dk/da/produktguide/storrelsesguide

https://www.engel.eu/da/guides/storrelsesguide

Åbningstider

Du er altid velkommen til ringe!

Kent Winther: 42505201

Lad mig høre fra dig

Hold dig ikke tilbage

Kontaktformular